Taggá válás

Szeretettel várunk tagjaink közé minden agártulajdonost, tenyésztőt és szimpatizánst!
Rendes tagunk csak olyan személy lehet,  aki rendelkezik legalább egy, egyesületünk által elismert regisztrációjú  ír farkasagárral, vagy magyar agárral. Az éves tagdíj 9.000,- Ft, melynek megfizetésével a tagunk egyben a MEOESZ szövetségi kártyát is megszerzi az adott évre.

Tagjaink minden, a MEOESz által Magyarországon megrendezett rendezvényen a MEOESz-tagságnak járó kedvezményes díjak ellenében vehetnek részt.

A taggá váláshoz ki kell tölteni a belépési nyilatkozatot.

Letölthető innen (pdf): TAGSÁGI NYILATKOZAT

(A tag adatai pontosan olvashatóak  legyenek.)

Ezt a lapot emailben (aláírva, beszkennelve) és postán is el lehet küldeni az alábbi címekre:
– email cím:  iwclub.hu@gmail.com
– postai cím: 6611, Szentes-Magyartés, Tanya 58. (Juhász Csilla címére)

A belépési nyilatkozathoz mellékelni kell a tagdíj befizetésének igazolását, a bank által befogadott átutalási megbízás vagy a postai készpénzátutalási megbízás (rózsaszín csekk szelvénye) másolata formájában.

Bankszámlaszám a tagsági díj befizetéséhez (közlemény: 2017. évi tagsági díj):

11735043-21417652

Postai készpénzátutalás (rózsaszín csekk) esetén a befizetési cím:
6611. Szentes- Magyartés, Tanya 58.

A klub szeretettel vár minden olyan szimpatizánst, akinek nincsen ír farkasagara vagy magyar agara, de szeretne részt venni a klub rendezvényein, tehát úgynevezett pártoló tag szeretne lenni.

A pártoló tagok éves tagdíja 6.000,- Ft. A befizetés és belépés módja azonos, azonban a belépési nyilatkozaton kérjük feltüntetni a pártoló tagként való belépés szándékát, és a tagdíj megfizetésénél kérjük a “2017. évi tagdíj, pártoló tag” közleményt feltüntetni.


Nyelv: